Bruiloft in aantocht: Duncan Laurence gaat trouwen in Zweden

Door Redactie
Bruiloft in aantocht: Duncan Laurence gaat trouwen in Zweden

Duncan Laurence en zijn vriend Jordan Garfield zullen volgend jaar ergens in Zweden gaan trouwen. Dat onthulde de zanger donderdag tegenover Shownieuws.

Duncan en zijn Amerikaanse partner zijn sinds 2020 verloofd.

Lekker privé

'We gaan volgend jaar trouwen. Dat gaat allemaal lekker privé achter de schermen ergens in Zweden', zegt de Arcade-zanger over de grote dag. Hij wil er dan ook niet te veel ruchtbaarheid aan geven in de media, vertelt de zanger. 'Werk en privé gescheiden houden, is superfijn. Duncan Laurence trouwt niet, Duncan de Moor trouwt in dat geval', zegt hij.

Persoon achter artiest

'Duncan de Moor is de persoon achter de artiest en die houdt niet zo van grote heisa en allerlei paparazzi-toestanden. Gewoon lekker bij elkaar zijn met de mensen die er moeten zijn', vertelt de 28-jarige artiest, die in 2019 namens Nederland het Eurovisie Songfestival won. Laurence bracht onlangs zijn nieuwe single Electric Life uit.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.