• Liefde

Bruiloft Astrid Joosten uitgesteld: 'Zonder corona was ik al maanden getrouwd!'

Bruiloft Astrid Joosten uitgesteld: 'Zonder corona was ik al maanden getrouwd!'

Astrid Joosten heeft haar huwelijk moeten verplaatsen. De presentatrice zou eigenlijk in juni trouwen met haar vriend Rob Peters maar, net als bij vele andere verloofde koppels dit jaar, gooide de coronacrisis roet in het eten.

Rob ging afgelopen winter tijdens een safari in Afrika op zijn knieën. 'We zaten op het strand te eten, en opeens zat hij op zijn knie naast me, met een ring. Hij was er zo zeker van dat hij met mij oud wil worden, dat hij dacht: ik laat een mooie ring maken, trek de stoute schoenen aan en vraag haar', blikt Astrid terug in De Telegraaf-bijlage Vrouw.

Bezegeling

Het aanzoek kwam als een verrassing voor de 62-jarige presentatrice. 'Ik zag het helemaal niet aankomen en was natuurlijk geëmotioneerd. Maar het voelt zo goed tussen ons dat ik alleen maar volmondig ‘ja’ kon zeggen. Trouwen is zo’n bezegeling van wat wij samen hebben.'

Alles was klaar

De bruiloft in juni was al helemaal gepland. 'De kaarten waren al rondgestuurd, mijn jurk was uitgezocht, alles was klaar. Maar toen kwam corona en hebben we het verzet naar september. Uiteindelijk hebben we die datum ook weer gecanceld, want het was nog steeds niet mogelijk om een beetje op een gezellige manier te trouwen. Wij willen wel door iedereen gefeliciteerd en gezoend kunnen worden.'

Corona 

Het koppel heeft nog geen nieuwe datum. 'Maar het zal zeker volgend jaar zijn. Zonder corona was ik al maanden getrouwd!' Astrid is twee jaar samen met Rob. De presentatrice verloor in 2012 haar man Willem Ennes aan alvleesklierkanker. Met hem was ze meer dan twintig jaar samen.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.