• Familie de Mol

Britt Dekker wil haar droompaard fokken

Door Redactie
Britt Dekker paarden

Britt Dekker vraagt haar volgers op Instagram om advies: ze wil namelijk heel graag haar paarden Eve en George fokken. 

De presentatrice vraagt haar volgers wat ze ervan zouden vinden als ze haar paarden zou fokken. “Wat zouden jullie vinden van een veulentje met Eve en George? Ik zit erover na te denken om dat te doen. Volgens mij wordt dat de leukste combi ooit", schrijft de blondine bij haar foto.

Droompaard

Vorige maand maakte Britt het nieuws bekend dat ze programma's gaat maken voor John de Mol, in ruil voor een paard in plaats van geld. "John zei tegen mij dat hij heel erg veel van dieren houdt, dus John en Erland hebben mij een vriend voor het leven gegeven: George!", schreef ze toen bij haar foto op Instagram.

Eve

Met Eve bereikte Britt vorig jaar de finale van de nationale kampioenschappen van de KNHS, de grootste paardensportfederatie van Nederland. Op Twitter schreef ze: "Uiteindelijk zijn we 13e van Nederland geworden. We hadden een aantal spanningsfoutjes, maar echt super super super trots op haar!"

Bericht wordt geladen...
Britt Dekker wil haar droompaard fokken

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders