Britt Dekker vertelt in Oranjewinter: 'Hard op onze flikker gehad'

Britt Dekker

Britt Dekker doet een opmerkelijke onthulling tijdens haar bezoek aan De Oranjewinter. Hoewel we veel van de VI-mannen gewend zijn, vertelt Britt dat zij en Wilfred 'hard op hun flikker' gekregen hebben van de directeur. Oei!

In de uitzending blikken Wilfred en Britt terug op een programma wat ze een tijdje geleden samen gemaakt hebben. De twee zijn het niet helemaal eens over de naam van het programma. Wilfred noemt het nieuwe format Het Schapenprogramma, maar volgens Britt heet het in werkelijkheid Het Hek van de Dam en zou het bedacht zijn om het imago van Wilfred Genee op te poetsen. 'In de periode dat het programma opgenomen werd, waren namelijk die ruzies tussen jou en Johan gaande.' Johan haakt hier op in en grapt dat hij geen idee heeft waar Dekker het over heeft. 

Nare opmerkingen

De opnames van Het Hek van de Dam verliepen volgens Britt niet vlekkeloos. Zo maakte Wilfred af en toe een opmerking, waar de directeur niet op zat te wachten. 

Bron: Shownieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.