Britt Dekker praat niet meer met de media over déze onderwerpen

Door Redactie
Britt Dekker filter

Britt Dekker heeft een lijstje voor zichzelf opgesteld met onderwerpen waar ze niet meer over mag praten in de media.

De presentatrice vindt zichzelf nogal een flapuit en hoopt dat dit lijstje haar gaat helpen minder eruit te gooien zonder erover na te denken. "Op 1 staat drugsgebruik door bekende Nederlanders. Op 2 staan vreemdgaande collega's. En op 3 staan mijn eigen financiën", laat ze weten in De Telegraaf-bijlage Vrij.

Geheugensteuntje

Het lijstje maakte de programmamaakster naar aanleiding van haar uitspraken over vermeend cokegebruik tijdens het programma Superstar Chef. Daar ontstond vorige maand ophef over. "Ik mis een filter. Echt. Ik gooi er van alles uit zonder erover na te denken en ben dan verbaasd dat het breed wordt opgepikt. Het voordeel van fouten maken, is dat je ervan kunt leren, zo zie ik dat", aldus Britt. Het lijstje met drie onderwerpen moet haar helpen. "Dat is nog wel te overzien, zo'n lijstje, dus dat moet me gaan lukken."

Ondanks dat Britt niet over vreemdgaande collega's wil praten, zegt ze dat het wel "te erg" is binnen de tv-wereld. Namen noemt ze echter niet. "Nee! Ik zeg het niet."

Mediatraining

De 27-jarige Britt komt inmiddels al bijna tien jaar op tv. Ze had gedacht dat ze vanzelf wel een filter zou krijgen. In mediatraining heeft de presentatrice echter geen zin. "Ik wil niet zo'n iemand worden die er alleen maar gelikte praatjes uitgooit. De enige leidraad die ik heb, is dat ik dicht bij mezelf wil blijven en dat mijn vrienden en familie het allerbelangrijkste in mijn leven zijn. Geen glamourgezweef."

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Britt Dekker praat niet meer met de media over déze onderwerpen

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.