• Showbizz

Britt Dekker over tv-succes: 'Ik heb nooit gedroomd van een groot ondernemer worden'

Door Redactie
Britt Dekker over tv-succes: 'Ik heb nooit gedroomd van een groot ondernemer worden'

Britt Dekker werd onder andere bekend door het programma Take Me Out en Echte Meisjes In De Jungle. Inmiddels zijn we jaren verder en is de 29-jarige niet meer weg te denken van de Nederlandse buis. Iets wat Britt zelf nooit verwacht had. 

In de nieuwste LINDA doet Britt nu haar verhaal. 

Paarden

Zo geeft ze aan dat ze dacht dat haar tv-succes maar voor korte duur zou zijn. 'Bekend zijn is niet echt iets', laat ze in het interview weten. 'Bovendien word ik het meest gelukkig van mijn paarden. Ik heb nooit gedroomd van een groot ondernemer worden, wél van genoeg geld verdienen om zoveel mogelijk te kunnen paardrijden.'

Ondernemer

Met haar eigen YouTube-kanaal PaardenpraatTV en haar televisiecarrière, is Britt inmiddels uitgegroeid tot een grote ondernemer. Het liefst wil ze dit dan ook combineren en nog verder uitbreiden. 'Vanuit die kleine kern van het YouTube-kanaal hebben we inmiddels zeventien boeken uitgegeven, een eigen kledinglijn en zijn er twee bioscoopfilms verschenen. Mijn moeder en broertje kijken er nog weleens van op hoe dit uit de hand is gelopen – in positieve zin dan', aldus Britt. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.