Britt Dekker ontroert kijker met bijzondere verrassing

Door Redactie
Britt Dekker ontroert kijker met bijzondere verrassing

Britt Dekkers Britts Gouwe Ouwen is een hit. De kijker zit wekelijks aan de buis gekluisterd om te genieten van de 'capriolen' van Britt en haar oudjes. 

Deze week was de kijker in tranen door een bijzonder moment.

Moeder en dochter

De 104-jarige mevrouw Ligthart heeft haar dochter, vanwege de coronacrisis, al tijden niet meer gezien. Iets wat pijn doet. Britt zou Britt niet zijn als ze alles op alles zet om dit toch voor elkaar te krijgen. Door middel van een hoogwerker konden moeder en dochter weer voor even bij elkaar zijn.

Mevrouw Ligthart was niet de enige die verrast werd, ook mevrouw Nipshage kon rekenen op een hoop liefde. Britt kwam haar een gigantische doos kaarten brengen. Iets wat alleen in eerste instantie moeilijker leek dan gedacht...

De laatste

Het was de laatste aflevering van Britts Gouwe Ouwen van dit seizoen. Door de coronacrisis moest het programma noodgedwongen eerder stoppen dan gepland. Maar er komt vast in de toekomst een nieuw seizoen. De presentatrice bedankt iedereen via social media voor alle lieve reacties.

Liefde

Britt: 'Iedereen bedankt voor alle gave reacties en vooral voor de vele kaartjes voor mevrouw Nipshage, ze vond het helemaal geweldig! Na een kleine miscommunicatie met overgeven van de kaartenbak kwam het uiteindelijk helemaal goed.'

Bron: Instagram/Britts Gouwe Ouwen Beeld: Peter Smulders

Britt Dekker ontroert kijker met bijzondere verrassing

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.