Britt Dekker neemt afscheid van haar overleden vader

Door Redactie
Britt Dekker neemt afscheid van haar overleden vader

Britt Dekker heeft vorige week onverwacht afscheid moeten nemen van haar vader Willem. Hij overleed na een val in zijn banketbakkerij. De realityster neemt afscheid via een emotioneel bericht op Instagram.

Rouw

Britt is in diepe rouw door het verlies van haar vader. "Als mens zijn een sport was, dan was mijn vader een topsporter. Beroemde voetballers die overlijden krijgen altijd een minuut applaus, maar als mens zijn voetbal was, dan was mijn vader Messi. Daarom kreeg hij gisteren ook een minuut lang applaus," schrijft ze op Instagram bij een printscreen van berichtjes die hij voor zijn dood stuurde. De realityster bedankt haar fans voor alle lieve berichten: "Bedankt voor al jullie lieve berichten dat doet me erg goed."

Gemis

De Echte meisjes in de jungle-ster gaat haar vader enorm missen. "Het wordt heel hard en saai zonder m'n vader en zou er alles voor over hebben om "gewoon" weer dit soort appjes te mogen krijgen en met volle blijheid tegen hem te kunnen zeggen; tot zondag. Pap, ik mis je nu al."

Britt Dekker neemt afscheid van haar overleden vader

Beeld: Peter Smulders