Brigitte Nielsen op 54-jarige leeftijd bevallen van vijfde kind

Door Redactie
Brigitte Nielsen op 54-jarige leeftijd bevallen van vijfde kind

Brigitte Nielsen is vrijdag in Los Angeles bevallen van haar vijfde kindje, bevestigt People. De 54-jarige Deense actrice verwelkomde een dochtertje, die zij Frida noemde.

Lange weg

'We zijn dolblij dat we onze prachtige dochter kunnen verwelkomen in ons leven', vertelden de kersverse ouders van Frida. 'Het is een lange weg geweest, maar het was het meer dan waard. We zijn nog nooit zo verliefd geweest.'

Vijfde huwelijk

De actrice, die in de jaren tachtig furore maakte in films als Rocky IV, Red Sonja en Cobra, maakte in mei op sociale media bekend dat ze in verwachting was. Vader van het kindje is Mattia Dessi, aan wie Nielsen in 2006 haar jawoord gaf. Ze trouwde toen voor de vijfde maal. Een van haar ex-echtgenoten is Sylvester Stallone. Nielsen heeft al vier volwassen zonen. Eerder gaf ze toe niet altijd een goede moeder voor hen te zijn geweest vanwege een jarenlange alcoholverslaving.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Brigitte Nielsen op 54-jarige leeftijd bevallen van vijfde kind

Beeld & tekst: ANP