Brigdet wil documentaire maken met gevluchte tante in de hoofdrol

Brigdet wil documentaire maken met gevluchte tante in de hoofdrol

Presentatrice Bridget Maasland wil een documentaire maken over het onstuimige leven van haar tante. In de podcastversie van in de auto met zegt ze: "Ze had een man die haar alle hoeken van de kamer liet zien en haar achter het raam liet zitten" 

De tante van Maasland vluchtte met vijf kinderen in de auto van Nederland naar Spanje. In de documentaire wil Maasland samen met haar tante dezelfde reis opnieuw volbrengen. 

Omroep Max

Maasland had het idee voor de documentaire twee jaar geleden al. Toen heeft zij geprobeerd om het idee samen met omroep Max uit te werken. "Zij kochten op dat moment geen documentaires aan, dus dat werd weer op de lange baan geschoven." Het idee heeft haar nooit losgelaten. Ze heeft dan ook onlangs nog gesprekken met videoland gevoerd over het project. 

Op eigen benen

Nu wil de presentatrice de documentaire misschien zelf gaan maken. " Misschien moet ik 'm gewoon maken en daarna pas kijken wie 'm wil hebben. Ik heb financieel wel een buffer om hier tijd voor te maken, maar gewoon heel weinig tijd."

Brigdet wil documentaire maken met gevluchte tante in de hoofdrol

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders