Bridget verzwijgt huwelijk ex op televisie

Door Redactie
Bridget verzwijgt huwelijk ex op televisie

Was Bridget Maasland ooit zelf de bruid in Las Vegas, tien jaar na dato moet ze lijdzaam toezien hoe Hans Kloks sexy assistente Nathalie Hoop ook wat dat betreft haar plek innam. Dat lijkt er bij Bridget behoorlijk te hebben ingehakt...

Het is inmiddels tien jaar terug dat Bridget Maasland ontdekte dat haar jeugdliefde Pepijn Padberg haar bedroog met sexy goochelassistente Nathalie Hoop. Niettemin moeten de beelden van haar ex-geliefde die tien jaar nadat hij met Bridget in Las Vegas trouwde, dat nu dunnetjes overdoet met zijn nieuwe liefde pijnlijk zijn voor Bridget. Voor de RTL-ster is het immers ook exact tien jaar terug dat ze de ontrouw van haar toen kersverse echtgenoot ontdekte. Terwijl Pepijn, met wie Bridget zoon Mees (10) kreeg, daarna alleen maar gelukkiger werd met Nathalie, en met haar dochter Keet (6) kreeg, lukte het Bridget niet meer om blijvend liefdesgeluk te vinden. Dat zal juist op momenten als deze extra gevoelig zijn. Zeker omdat de presentatrice enkele dagen voor de Grote Dag van Pepijn en Nathalie nog aangaf toch al in een dip te zitten vanwege het gemis aan zoon Mees. Die was immers met zijn vader en stiefmoeder mee op vakantie naar Amerika, waar hij als verrassing dus ook nog even hun bruiloft meepakte. Opval-lend was overigens dat het heuglijke nieuws over Pepijn en Nathalie ontbrak in RTL Boulevard dat die avond werd gepresenteerd door... Bridget.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 34 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Bridget verzwijgt huwelijk ex op televisie

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.