Bridget slaat terug na negatieve reacties: 'Als je niks aardigs te zeggen hebt, zeg dan niets'

Door Redactie
Bridget slaat terug na negatieve reacties: 'Als je niks aardigs te zeggen hebt, zeg dan niets'

Bridget Maasland (46) reageerde gisteren op de verloving tussen haar ex en Monique Westenberg (42). Maar dat werd haar niet in dank afgenomen door veel volgers. Daarom slaat de presentatrice nu hard terug na alle kritiek die ze over zich heen kreeg.

Bridget deelt een make-uploze selfie en schrijft: 'En nu met mijn kleding aan en (volgens sommigen) oude hoofd op de bank. Mag dit wel?' Uit de hashtags is op te maken dat Maasland wel een beetje klaar is met al het commentaar. 'Als je niks aardigs te zeggen hebt, zeg dan niets', is onder meer te lezen.

Steun

Bridget krijgt in de reacties in ieder geval aardig wat steun. 'Ik vind je een topvrouw. Laat ze maar lekker lullen. Fijne feestdagen ?‍♀️?', steekt iemand Maasland een hart onder de riem. Een ander raadt haar aan: 'Heb toch gewoon maling aan die negatieve reacties ✨' en 'Mensen moeten altijd wat te zeiken hebben...lekker laten gaan. Je bent een leuk mens??.'

Verloving

Wanneer Bridget gisteren op Instagram onder meer 'een afgelikte boterham' wordt genoemd, laat de presentatrice het daar niet bij. Integendeel, ze geeft tekst en uitleg. 'Ik ben niet jaloers, ik zeg nooit wat maar ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik een zelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst', begint de blondine. 'Hoe je erbij komt dat ik een afgelikte boterham ben, geen idee. Waarschijnlijk geloof jij alle verhalen en aannames die mensen de wereld in helpen om zichzelf beter te voelen.' Ze sluit de reactie af met een positieve noot. 'Ik wens je veel wijsheid en liefde toe.'

Inderdaad ten huwelijk gevraagd

Haar collega’s van RTL Boulevard hebben lucht gekregen van de reactie van Bridget en haar ernaar gevraagd. Aan het entertainmentprogramma bevestigt ze dat André inderdaad op zijn knieën is gegaan en zij ja had gezegd. Toch wil ze – opnieuw – kenbaar maken dat ze haar ex en Monique alle geluk toewenst. 'Ik ben echt heel blij voor ze en anderen zijn er meer mee bezig dan ik.'

Gerucht na gerucht

Rond de kerstdagen van 2019 ging inderdaad het gerucht dat André Hazes zijn toenmalige vriendin ten huwelijk had gevraagd. Hij en Bridget waren op dat moment slechts een maand samen, maar er dook toen al een foto op waarop de presentatrice haar hand opvallend in beeld bracht – mét een ring rondom haar vinger. Een maand later werd Bridget gespot bij een verloskundigenpraktijk in Amsterdam-Zuid en na de breuk liet ze weten het inderdaad al over kinderen te hebben gehad tijdens haar kortstondige maar innige relatie met André.

Ein-de-lijk verloofd

André Hazes (26) maakte zaterdag bekend dat hij zijn vriendin Monique (42) ten huwelijk had gevraagd. Een prachtige foto waaruit bleek dat Monique – die hij een jaar geleden drie maanden verruilde voor Bridget – de vraag met een volmondige ‘ja’ had beantwoord, ging in raptempo het web over. Bij een video van de happening hielden veel volgers van Monique het niet droog.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.