Bridget Maasland reageert op negatieve opmerkingen over haar lichaam: 'Lekker belangrijk'

Door Redactie
Bridget Maasland reageert op negatieve opmerkingen over haar lichaam: 'Lekker belangrijk'

Bridget Maasland deelde afgelopen week meerdere foto's van zichzelf op Instagram. De presentatrice doet nu een boekje open over de reacties die ze daar op gekregen heeft. 

Zo vertelt Bridget dat ze veel reacties ontvangen heeft. Volgers hadden vooral iets te zeggen over het lichaam van de presentatrice. 

Commentaar

'Deze 2 foto’s heb ik op dezelfde dag afgelopen week gemaakt', schrijft Bridget.' Beide hebben op mijn insta story gestaan voor ‘look of the day’. Op foto 1 kreeg ik louter positieve reacties voornamelijk over mijn (goeie) kont, op foto 2 kreeg ik veel positieve reacties maar ook een aantal negatieve over over mijn (te kleine) kont', vervolgt ze.

Reactie

De presentatrice laat weten dat ze er niks meer van begrijpt en heeft dan ook een duidelijke boodschap. 'Mijn reactie:'lekker belangrijk'', aldus Bridget.

Tekst gaat verder na de post. 

Steun

De presentatrice kan op steunende reacties van haar fans rekenen. 'Maak je niet druk. Iedereen mocht willen dat ze er zo uitzagen', reageert een volger. 'Haha het is toch nooit goed! Als jij maar lekker in je vel zit', laat een ander weten. En Ronald Molendijk grapt: 'Niemand een opmerking over de radiator?'

Beeld: Peter Smulders, Instagram Bridget Maasland

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.