• Familie de Mol

Bridget Maasland hoopt op nieuwe partner, maar geen ‘jochie van onder de 25 jaar’

Door Fleur Hartman
Bridget Maasland hoopt op nieuwe partner, maar geen ‘jochie van onder de 25 jaar’

Bridget Maasland (47) gelooft nog steeds in de liefde, vertelde ze vrijdagavond in talkshow HLF8. Voor een jonge man zal ze in ieder geval niet kiezen. ‘Een jochie van onder de 25 jaar’ wil de presentatrice niet meer.

Open boek

Aan het einde van de uitzending speelt HLF8-presentatrice Leonie ter Braak het ja-nee-spel met gasten. Een soort vragenvuur waarbij Bridget een open boek is. Al eerder speelde Maasland dit spel, maar toen nog met presentator Johnny de Mol. ‘Toen heb je het met Johnny gedaan’, zegt Leonie. Bridget zegt: ‘Ik heb het wel vaker met Johnny gedaan.’ Het publiek lacht en ook Leonie giert. ‘Bridget Maasland, wat ben je toch stout, hè?’ zegt ze.

Nieuwe partner

Al snel komt het liefdesleven van Bridget aan bod. ‘Liever zwabberende onderarmen en een kalkoenennek dan een relatie met een jochie van onder de 25 jaar?’, is de vraag. Bridget drukt pijlsnel op de ja-knop. Het is duidelijk: een jongeman komt er bij haar niet meer in. ‘Geloof je nog in de liefde?’, vraagt Leonie. Ook daar antwoordt Bridget volmondig ‘ja’ op. Op dit moment is ze niet verliefd, benoemt ze. Echter verwacht ze in de toekomst wel een nieuwe partner.

Bron: RTL Boulevard| Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.