'Bridget Maasland en Nikkie Plessen kunnen elkaar niet uitstaan!'

Door Redactie
'Bridget Maasland en Nikkie Plessen kunnen elkaar niet uitstaan!'

Ze zijn RTL Boulevard-collega's maar daar is dan ook alles mee gezegd: achter de camera's zouden Bridget Maasland (46) en Nikkie Plessen (36) elkaar niet kunnen luchten en zien.

Daar kon de RTL Boulevard-kijker gisteravond een glimp van opvangen. Het programma zond een filmpje uit met Nikkie die chocoladevla in haar mond had en dat aan de camera liet zien. Toen de camera weer gericht was op de studio en Bridget in beeld kwam, zei haar gezichtsuitdrukking genoeg.

Bonje tussen de Boulevard-dames?

Niet alleen omdat het onsmakelijk is wat Nikkie deed, maar ook omdat de Boulevard-dames elkaar totaal niet mogen. Althans, dat beweert Life of Yvonne, beter bekend als Alberta Verlinde. 'Let zometeen heel goed op de kop van Bridget', schrijft ze bij het desbetreffende fragment uit het programma. En dan: 'Deze twee kunnen elkaar niet uitstaan en misschien ga ik je ooit nog een keer vertellen waarom.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.