Bridget Maasland deelt emotioneel bericht

Bridget Maasland en zoon Mees

Bridget Maasland (48) plaatst een emotioneel bericht op Instagram. De presentatrice schijnt namelijk een lichtje op haar zoon Mees (14), die haar verstelt doet staan. 

Maasland plaatst twee kiekjes van zichzelf samen met Mees. Bij deze foto's schrijft ze dat ze zich verwondert over hoe 'groot, zelfstandig, verantwoordelijk en grappig' Mees is. Ondanks hij al 14 jaar is laat Bridget hem zelden alleen. 'Mama probeert haar werk altijd zo in te delen dat, wanneer jij bij mij bent, mijn tijd helemaal naar jou gaat.' Hiermee doelt de presentatrice op het co-ouderschap met Pepijn, de vader van Mees. 

Tekst gaat verder onder de foto.

Leuke klus

Afgelopen weekend was dit een keer anders. 'Jij hebt mij overtuigd om het te doen, omdat het een te leuke klus was om te laten liggen. Bridget Maasland spelen in All stars en zonen', legt ze uit. Mees heeft zich volgens haar tijdens de opnames uitstekend vermaakt zónder zijn moeder. 'Zondagavond hebben we samen uitgesteld alsnog Wie is de Mol? gekeken en de slappe lach gekregen, zoals ik die alleen met jou kan hebben. Zo ongelofelijk trots op jou. To the moon and back, to infinity and beyond', eindigt Bridget haar bericht. 

Halve foto

De foto's samen met Mees roepen bij Maasland haar volgers één brandende vraag op. Waarom staat Mees maar half op de foto? 'Zo'n tekst en dan je kind er half op. Om wie gaat het dan?' vraagt een volger zich af. Bridget legt uit waarom ze juist voor deze foto's koos. 'Ik mocht van Mees niet de hele foto erop zetten. Compromis.'

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!