Breuk met vriend en zorgen om zieke moeder: Groot verdriet voor Dionne Stax

Door Redactie
Breuk met vriend en zorgen om zieke moeder: Groot verdriet voor Dionne Stax

Het zit Dionne Stax (35) dit jaar niet mee. Vanuit het niets verbrak Sytse Oudkerk hun relatie, en haar moeder werd ernstig ziek. Het verdriet bij de presentatrice is immens.

Dat haar relatie met Sytse Oudkerk op de klippen liep, bezorgde Dionne Stax een gebroken hart. De twee, die samenwoonden, gingen volgens de presentatrice als vrienden uit elkaar. ‘We hebben ook geen ruzie,’ vertelt Dionne in JAN. ‘Maar als je samen ontdekt dat er toch geen toekomst is, terwijl je dat alle twee heel erg had gehoopt, is dat ontzettend verdrietig.

Immens verdriet

Maar er kwam nog meer verdriet. Om haar 66-jarige moeder. Begin januari brachten Dionne en haar moeder samen een bezoek aan Barcelona, waar Dionne’s zusje net was bevallen. Terwijl Dionne het pasgeboren kindje in haar armen hield, werd hun moeder onwel. ‘De hele nacht hebben we op de eerste hulp gezeten, ze kwamen er maar niet achter wat het was,’ zegt ze in JAN. ‘Eenmaal terug in Nederland gingen we ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Mijn moeder is een vrouw die haar hele leven nog nooit ziek is geweest, en ineens bleek het mis.’ De artsen ontdekten een grote cyste in haar buik waar onrustige cellen in zaten. Ook bleken er meer kwaadaardige plekjes te zitten.

Door: Karin Riethoven | Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.