Brengt André met comeback de hele HAZES-clan weer bij elkaar?

Maandenlang bereidde André Hazes (29) zich voor op zijn grootse comeback – na ruim anderhalf jaar afwezig te zijn geweest – die hij zou maken tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten.

André Hazes

Die vonden afgelopen weekend plaats in de Amsterdamse Ziggo Dome, en wat heeft de zanger een spetterend optreden neergezet! Trots aanschouwde moeder Rachel hoe André het publiek in vervoering bracht. En André toonde openlijk hoe blij hij was dat Rachel aanwezig was. Geruchten over ruzie tussen André en Rachel kunnen dan ook naar het rijk der fabelen worden verwezen.

Sterker nog: André aaide zijn moeder voor het oog van het publiek én de televisiecamera’s liefdevol over haar hoofd. En hun blikken naar elkaar zeiden meer dan woorden hadden kunnen doen.

Warme gevoelens

Ook na afloop van zijn optreden sprak de zanger met warme gevoelens over zijn moeder. Aan Shownieuws vertelde hij dat hij in de periode dat het minder goed met hem ging bij Rachel had ingewoond. Maar dat hij sinds hij een eigen woning heeft in Wilnis een gepaste afstand van haar hield – meer zoals een moeder en een zoon normaliter met elkaar omgaan – en dat ze elkaar zeker zagen en dat alles goed zat tussen hen.

Weer contact

Volgens insiders is het slechts een kwestie van tijd dat André ook weer contact heeft met zijn zus Roxeanne, die op haar beurt dik bevriend is met Monique. Hij liet zich eerder ontvallen veel respect voor Roxeanne te hebben, al wil hij niets te maken hebben met de ruzie over de erfenis van André Hazes senior die er heerst tussen zijn zus en moeder Rachel. Sterker nog: hij wilde niet eens dat zijn naam genoemd zou worden tijdens de rechtszaak. Een verzoening die wat meer tijd in beslag zal nemen, is die tussen moeder en dochter.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 11 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.