• Showbizz

Brand uitgebroken in studio The Masked Singer

Door Redactie
Brand uitgebroken in studio The Masked Singer

Er is brand uitgebroken in de studio van The Masked Singer. Dat bevestigt een woordvoerder van het RTL-programma aan het ANP na berichtgeving van RTL Boulevard. Het team van The Masked Singer was aan het repeteren in Aalsmeer toen er brand uitbrak in het pand.

Er waren 150 mensen in het pand die allemaal het complex veilig hebben kunnen verlaten, meldt de brandweer op Twitter. Twee mensen zijn in de ambulance nagekeken. Alle kandidaten en crew van The Masked Singer maken het goed, aldus de woordvoerder.

Oorzaak onbekend

De oorzaak van de brand is nog niet bekend en er is nog veel rook in het pand. Een woordvoerder laat weten dat de crew ervan uitgaat de repetities dinsdag weer voort te zetten.

The Masked Singer nieuw seizoen

De repetities en opnames zijn voor het derde seizoen van de televisiehit, dat vanaf 15 oktober te zien is op RTL 4. Het vorige seizoen van The Masked Singer viel goed in de smaak. Naar de finale keken zo'n 4 miljoen mensen en het programma is genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring.

Bron: ANP | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.