• Showbizz

Bram Moszkowicz niet terug als advocaat na persoonlijk faillissement

Door Redactie
Bram Moszkowicz niet terug als advocaat na persoonlijk faillissement

Een flinke domper voor Bram Moszkowicz. Hij is door de rechtbank in Lelystad zojuist persoonlijk failliet verklaard, dat meldt de Telegraaf. Hoewel hij tegen de uitspraak in hoger beroep gaat, lijkt hiermee de mogelijkheid om terug te keren als advocaat nihil.

Het faillissement werd aangevraagd nadat Bram zich niet aan bepaalde regels had gehouden voor een oude belastingschuld. Maar niet alleen de Belastingdienst, ook ABN Amro spande een zaak aan. Deze werd eerder met een schikking afgesloten. Ook de Belastingdienst werd gevraagd de zaak niet door te laten gaan, maar dat is dus niet het geval gebleken.

Eerste reactie

Bram reageert: 'Ik ga in beroep. En wat je niet dood maakt, maakt je sterker.' Het gevolg van deze uitspraak is dat Moszkowicz niet langer zelf aanspraak mag doen op zijn eigen geld en beschikkingen. Dit zal gaan via een curator: deze persoon zal ook mogelijke bezittingen gaan verkopen. De rechter-commissaris zal een uitspraak doen over het bedrag dat de voormalig strafrechtadvocaat nog zelf mag houden.

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Bram Moszkowicz niet terug als advocaat na persoonlijk faillissement

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.