'Brad Pitt is stapelverliefd op déze royal'

Door Redactie
'Brad Pitt is stapelverliefd op déze royal'

Het Australische blad New Idea beweert dat 'Brad Pitt stapelverliefd is op Charlotte Casiraghi van Monaco'. Volgens het tijdschrift zijn de twee onlangs samen op een feestje gespot en zagen ze er heel gelukkig uit. De Amerikaanse site Gossip Cop dook in het verhaal en doet het af als 'absolute onzin.'

Roddel

New Idea schreef onder andere dat een mede-bezoeker van het event vertelde 'dat de geruchten al weken rond gingen en dat Brad stapelgek is op zijn Monegaskische prinses'. Charlotte behoort weliswaar tot de prinselijke familie Grimaldi, maar draagt niet de titel van prinses. Ook dat klopte dus niet aan het verhaal.

Onjuiste verhalen

Gossip Cop deed navraag bij een vriend van de acteur, die hen verzekerde dat de twee geen stel zijn. Het Australische magazine publiceerde al eerder onjuiste verhalen over Brad. Zo beweerden ze dat hij tegen het blad verteld zou hebben waarom hij de kinderen niet meer mag zien van zijn ex-vrouw Angelina Jolie. Ook dit verhaal bleek niet te kloppen, omdat Brad zich hierover nooit publiekelijk heeft uitgelaten.

'Brad Pitt is stapelverliefd op déze royal'

Beeld: Peter Smulders | ANP