• Boris Becker

Boris en Lilly Becker na dertien jaar uit elkaar

Boris en Lilly Becker na dertien jaar uit elkaar

Boris Becker gaat voor de tweede keer scheiden. Het huwelijk van de oud-tennisser en de Nederlandse Lilly is na bijna negen jaar op de klippen gelopen. Dat hebben de twee via een advocaat laten weten aan de Duitse boulevardkrant Bild.

Niet makkelijk

Volgens de advocaat hebben Boris en Lilly "de beslissing niet makkelijk genomen na een relatie van dertien jaar en een huwelijk van negen jaar". "Het belangrijkste voor beiden is het welzijn van hun zoon Amadeus." Amadeus kwam in februari 2010 ter wereld, een paar maanden nadat Boris en Sharlely 'Lilly' Kerssenberg in juni 2009 trouwden.

Geruchten

Geruchten dat het huwelijk van Boris en Lilly in zwaar weer verkeerde, deden al langer de ronde. De twee werden steeds minder vaak samen gezien. Boris en Lilly gaan "als vrienden" uit elkaar.

Affaire

De oud-tennisser was eerder getrouwd met model Barbara Feltus. Met haar kreeg hij twee zoons, Noah (24) en Elias (18). Dat huwelijk strandde in 2000 na de 'bezemkast-affaire'. Boris moest toegeven dat hij tijdens het huwelijk een scheve schaats had gereden met het Russische model Angela Ermakowa. Zij raakte zwanger en kreeg in 2000 een dochter, Anna. Toen het meisje negen jaar was, onthulde Boris meer over hoe zij is verwekt. Jarenlang deden geruchten de ronde dat Boris en Angela in een Londens restaurant een bezemkast ingedoken waren. In 2009 zei 'boem boem Becker' dat Anna niet is verwekt in een kast, maar op een trap tussen twee toiletten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Boris en Lilly Becker na dertien jaar uit elkaar

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)