• Liefde

Bonnie St. Claire na vijf jaar eindelijk weer contact met Peter Koelewijn

Bonnie St. Claire na vijf jaar eindelijk weer contact met Peter Koelewijn

De ontdekker van Bonnie St.Claire (71), Peter Koelewijn (80), liet deze week aan 'De Telegraaf' weten dat ze vijf jaar geleden voor het laatst contact hebben gehad. Dat doet hem pijn en geeft hem veel verdriet. Gelukkig bereikte het interview ook Bonnie zelf en die besloot de telefoon meteen op te pakken. 

Peter Koelewijn mocht twee weken geleden tachtig kaarsjes uitblazen. Een heugelijk moment zou je zeggen. Maar dat Bonnie die dag niets van zich liet horen, viel hem zwaar.

Te lange stilte

Aan De Telegraaf vertelde hij: 'Dat doet toch een beetje pijn. Natuurlijk hebben we in het verleden ook weleens conflicten gehad, maar dat was na een paar weken wel weer opgelost. Nu duurt de stilte tussen ons al vijf jaar lang.'

Enorme tegenvaller

Die stilte begon vijf jaar geleden, ook op de verjaardag van Peter. 'Op mijn 75e verjaardag zou Bonnie eregast zijn en uiteraard ook een lied voor me zingen. Nou, ze moet nóg komen! Dat viel me toen zó tegen,' vertelt Koelewijn. 'Een dag later heb ik haar uiteraard een paar keer gebeld, maar ze nam stelselmatig de telefoon niet op en heeft daarna ook nooit meer gereageerd. Ook niet op mijn ingesproken berichten. Vandaar dat ik dacht: bekijk het maar. Hier had ik absoluut geen zin in.' 

Storm in een glas water

Het interview bereikte ook Bonnie en die ondernam de eerste stap tot een hereniging tussen de twee. Ze pakte de telefoon op en belde haar goede oude vriend. Aan De Telegraaf laat Bonnie nu weten dat het volgens haar een storm in een glas water is. Over het akkefietje wat vijf jaar geleden op de verjaardag van Peter is gebeurd gaat ze niet in. 'Laten we daar maar niks meer over zeggen', aldus de zangeres.

Vurige wens

Peter is in ieder geval enorm blij met het korte contact wat ze hebben gehad. 'Het was een leuk gesprek waarin ik haar vertelde hoe trots ik ben op het feit dat ze nu weer zo gezond in het leven staat.' En het blijft als het goed is niet bij een telefoontje. 'Momenteel zitten we nog even aan de coronaregels vast, maar daarna zoeken we elkaar snel op. Ik ben nu tachtig en heb ook het eeuwige leven niet. Bonnie weer een keer zien is daarom al langer een vurige wens van me. Ik ben gek op die vrouw met wie ik geweldige avonturen heb beleefd', aldus Peter Koelewijn. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.