Bonje Henny Huisman en Monique gaat door: 'Ik heb dat helemaal niet gezegd'

Door Redactie
Bonje Henny Huisman en Monique gaat door: 'Ik heb dat helemaal niet gezegd'

Televisie-oorlog tussen Monique Smit en Henny Huisman. De reden: niemand mag aan Henny's kindje De Mini Playbackshow komen. Maar volgens Henny heeft de media alles opgeblazen.

Dat heeft hij laten weten op Radio Veronica.

Ongeschikt

De presentator zei afgelopen weekend in De Telegraaf dat hij liever niet een jong iemand ziet als host van 'zijn' Mini Playbackshow, maar liever (wellicht hijzelf?) een oude rot. Dus ja, Monique Smit - die het dolgraag zou willen - is volgens hem niet geschikt.

Talentloos?

'En dan wordt ervan gemaakt: Henny Huisman vindt Monique Smit talentloos’ en allemaal dat soort dingen. Dat heb ik helemaal niet gezegd', aldus de presentator. Volgens de krant zou Huisman dat Monique persoonlijk verteld hebben.

Monique is boos

Dat is volgens de Volendamse presentatrice dus helemaal niet waar. ‘Zo’n gave show waar hele families (inclusief ikzelf) elke week voor gingen zitten. Dat wil toch iedereen die van entertainen en televisie houdt. Hoe jammer is het dan ook dat ik de legendarische Henny Huisman (hierover) nog NOOIT live heb gesproken. Fijne zondag, take care en stay safe. Liefs, Mo', schreef ze op Instagram.

Hoe zit het?

Huisman geeft toe dat hij haar inderdaad niet zelf gesproken heeft. 'Ik had een interview gegeven aan De Telegraaf en toen hadden we het over de juiste man of vrouw op de goede plek. Toen kwam dit verhaal – dat is denk ik een jaar of vier geleden – ter sprake.'

Brutale vraag

Maar wat is dan precies het verhaal? 'Ik moest toen een prijs overhandigen in een programma van de TROS en daar waren Monique en Jan Smit ook. Toen kwam haar producer of haar manager naar voren en die zegt: ‘Ik wil je even waarschuwen, want zij gaat straks voor de camera vragen dat zij graag de Mini Playbackshow zou willen presenteren en wat jij daarvan vindt.' 

Toen zei ik: ‘Dat kan ze beter niet vragen, want ik vind haar niet zo geschikt voor dat programma.’ Dat is het. Ik heb haar er nooit over gesproken, maar wel die producer.”

Bron: Radio Veronica Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.