• Showbizz

Bond-actrice Tanya Roberts nu echt overleden

Door Redactie
Bond-actrice Tanya Roberts nu echt overleden

Bond-girl Tanya Roberts is maandagavond (Amerikaanse tijd) overleden. Dat meldt website TMZ. De 65-jarige actrice overleed in een ziekenhuis in Los Angeles waar zij sinds kerstavond lag.

Roberts werd vier dagen geleden ook al dood verklaard, op gezag van haar manager. Maar maandag bleek dat dit op een misverstand was gebaseerd en dat haar vriend Lance de artsen verkeerd had begrepen. De doodverklaring werd ingetrokken.

Bond-girl

Nu is Roberts alsnog overleden, aldus TMZ. Zij werd vooral beroemd met haar rol als Bond-meisje in A View to A Kill, het laatste 007-avontuur van Roger Moore.

That '70s Show

Naast haar rol in de Bond-film uit 1985 werd Roberts ook bekend als Midge Pinciotti in comedy That '70s Show. Midge was de moeder van personage Donna (Laura Prepon) en in de eerste drie seizoenen één van de vaste gezichten van de show.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.