• Boer zoekt Vrouw
  • Liefde

Boer zoekt Vrouw's Annemiek deelt heel leuk babynieuws

Door Redactie
Boer zoekt Vrouw's Annemiek deelt heel leuk babynieuws

Het leek er even op dat boerin Annemiek de liefde had gevonden, zónder Boer Zoekt Vrouw. Toch is deze relatie alweer tot een einde gekomen. Desondanks heeft de brunette nog wel leuk babynieuws!

'Babynieuws ??', laat Annemiek weten op Instagram. 'Enze rode koe is drachtig! Nu maar duimen voor een rood kalf wand rood is recessief ??! #spannend #blijeboerin #erfelijkheid #melkveehouderij #detoekomst #duurzaamheid #koeien #daryfarm #boerinannemiek.'

Verwarring

Toch zorgt de post wel voor enige verwarring bij volgers. 'Ik dacht ff dat je zelf zwanger was', reageert iemand. Hierop reageert de boerin: 'Nee hoor #happysingle ?!'

Koek is op

Annemiek vertelde eind juni in De Hinniken Podcast dat ze weer gelukkig is in de liefde. De BzV-kandidate onthulde haar nieuwe vriend ontmoet te hebben via Instagram. 'Hij reageerde met een lachpoppetje op mijn Stories', liet ze weten. 'Ik volgde hem terug, we zijn in gesprek gekomen en eigenlijk niet meer gestopt met praten.' Een paar dagen later verscheen het kersverse koppel voor de camera’s van Boer zoekt Vrouw en spatte het geluk van het scherm. Een paar weken later liet Annemiek weten dat ze Charlie een paar dagen moest missen en nog altijd tot over haar oren verliefd te zijn. De twee genoten nog van een tripje naar het Portugese eiland Madeira, maar nu blijkt de koek toch op te zijn voor de twee.

Bron: Superguide | Beeld: KRO-NCRV

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.