Boek Kimberley Klaver wordt tv-serie: 'Ik vind het ongelofelijk tof'

Door Redactie
Boek Kimberley Klaver wordt tv-serie: 'Ik vind het ongelofelijk tof'

Het boek Zuid-Moeders Breken Niet van actrice en schrijfster Kimberley Klaver wordt verfilmd. MediaLane gaat er een tv-serie van maken, heeft producent MediaLane woensdag bekendgemaakt.

'Tijdens het schrijven van dit boek heb ik altijd een serie in mijn achterhoofd gehad', reageert Klaver blij.

Trots

'Dit heeft waarschijnlijk te maken met mijn werk als actrice, waardoor ik heel erg in scènes denk. Ik vind het ongelofelijk tof dat mijn verhaal nu ook nog op een andere manier uiting gaat krijgen. De wereld van Amsterdam-Zuid is natuurlijk een geweldige arena, niet alleen voor een boek, maar ook zeker voor een televisieserie.'

Tekst gaat verder na de post. 

Roman

Zuid-Moeders Breken Niet verscheen 2,5 maand geleden. De roman gaat over een jonge moeder die na haar wereldreis dolverliefd én zwanger bij een chef-kok in Amsterdam-Zuid komt wonen.

MediaLane ontwikkelde het afgelopen jaar onder andere de succesvolle series Maud & Babs voor Omroep MAX en Zina voor KRO-NCRV.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.