‘BN’ers in knikkershow Marble Mania verrassend fanatiek’

Door Redactie
‘BN’ers in knikkershow Marble Mania verrassend fanatiek’

De nieuwe knikkerstrijd Marble Mania is, anders dan de titel wellicht doet vermoeden, geen kinderspel. De BN’ers die het tegen elkaar opnemen in de SBS6-show, vanaf donderdag wekelijks te zien, zijn bloedfanatiek. Dat vertellen presentator Winston Gerschtanowitz en commentator Jack van Gelder aan het ANP.

'Aanvankelijk zie je vooral het enthousiasme van: we gaan lekker knikkeren, maar al snel komt het fanatisme naar boven en willen ze erg graag winnen', vertelt Jack, die de knikkerraces voorziet van commentaar. 'Ze zijn echt fanatiek en voelen de spanning. Ze willen graag de beste zijn', vindt ook Winston.

Wedstrijd

Deelnemers als Sander Lantinga, Frank Dane, Hélène Hendriks en Nick & Simon worden tijdens de races op verschillende banen gelinkt aan een bepaalde knikkerkleur. Ze strijden voor een zelfgekozen goed doel en zetten er een tegenprestatie tegenover. Ook de kijkers thuis kunnen een weddenschapsformulier invullen en meespelen. 'Zo zit het thuispubliek niet alleen te kijken naar knikkerende BN’ers, maar is het ook op de bank een wedstrijd', vertelt Winston.

Bron: ANP | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.