• Overleden

BN'ers geschokt en verslagen na overlijden Peter R. de Vries

BN'ers geschokt en verslagen na overlijden Peter R. de Vries

Vele BN'ers reageren geshockt en verslagen op het nieuws van Peter R. de Vries. Zojuist kwam het nieuws naar buiten dat de misdaadverslaggever op 64-jarige leeftijd is overleden. Heel Nederland, waaronder de sterren, staat stil bij deze trieste gebeurtenis. 

Op Instagram reageren BN'ers vol ongeloof op het nieuws. 

Carlo Bozhard

Goede vriend Carlo Boszhard schrijft: Geen woorden, enkel verdriet. 

Daphne Deckers

Vroege collega bij RTL Boulevard Daphne Deckers schrijft een prachtig verhaal aan Peter. 'Lieve, dappere, dwarse en doortastende Peter... Zó wil ik je graag herinneren: als een goedlachse, scherpe en geïnteresseerde collega, die allergisch was voor onrecht. Gespitst op gerechtelijke dwalingen, voor de duvel niet bang, luis in de pels van de georganiseerde misdaad. "On bended knee is no way to be free." Rust zacht, Peter.'

Bridget Maasland

Bridget Maasland liet zich deze week al een paar keer uit over de laffe aanslag op haar collega. 'R.i.p allerliefste Peter! ?' laat Bridget zojuist weten op Instagram.

Chantal Janzen

Chantal bedankt Peter R. de Vries voor alles wat hij heeft betekend. 'Diep respect voor al zijn vele goede daden. Alle kracht en liefde voor zijn dierbaren en naasten? '.

Samantha Steenwijk

Samantha - die zelf ook vaak te gast is bij het programma RTL Boulevard - laat een aantal prachtige woorden achter voor Peter. 'Woorden schieten te kort…. Geregeld liepen we samen naar diezelfde parkeergarage na een avondje ‘Boulevard’. Ik keek dan nog wel eens achterom, maar jij was voor niks en niemand bang en liep met grote passen vooruit. Daar had ik een immens respect voor. Soms kon ik je niet uit staan, maar je had vaak wel gelijk. Jouw doorzettingsvermogen heeft zo vreselijk veel betekend voor de gerechtigheid, je bent een van de dapperste Nederlanders OOIT! Je was nog lang niet uitgeleefd en had nog zoveel doelen, dus ‘rust in vrede’ vind ik niet gepast. Peter, fijne collega, ik wil je graag zo herinneren, met een mooie lach op je gezicht. Tot ooit ??❤️

Winston Gerschtanowitz

'Een zwarte dag in ons land. Alleen maar bijzondere herinneringen aan deze man, collega en bijzondere Robin Hood van iedereen. Ik kan het gewoon niet geloven dat het nu echt zo is….RIP Peter', aldus Winston Gerschtanowitz

Miljuschka Witzenhausen 

Miljuschka blikt terug op een cadeau die de tv-kok ooit aan Peter R. de Vries heeft gegeven. 'Hoop heeft plaats gemaakt voor verdriet? Mijn hart en gedachtes zijn bij zijn kinderen, geliefde en naasten? Peter heeft zoveel levens mooi geraakt. Iedereen die een rechtvaardig hart heeft huilt vandaag'.

Jim Bakkum

Jim Bakkum stond drie maanden geleden nog met Peter in de studio tijdens het fantastische programma 'Make up Your Mind'. De zanger blikt terug op dit prachtige avontuur met de misdaadjournalist.

Marieke Elsinga

Marieke, die de laatste aflevering met Peter R. de Vries presenteerde afgelopen dinsdag, schrijft een prachtig kort verhaal op Instagram. 'Oneindig veel bewondering voor deze man. Zoveel kracht, zoveel doorzettingsvermogen en zoveel humor. Peter, het was een eer je te kennen en met je te mogen werken. Heel veel sterkte voor alle familie en naasten?'.

John van den Heuvel

Misdaadjournalist John van den Heuvel heeft zich afgelopen week hard uitgesproken over de criminaliteit en de aanslag op zijn collega. Ook nu raakt dit nieuws hem ontzettend. 'Het is hard te beseffen dat we Peter nooit meer gaan zien, we nooit meer zijn opinies en analyses zullen horen. Maar hij zal altijd een voorbeeld blijven en een bron van inspiratie. Voor zijn vakgenoten maar ook voor een ieder die rechtvaardigheid, moed en vrijheid van meningsuiting net zo’n warm hart toedragen als Peter. Ik zal Peter vooral herinneren vanuit de vele jaren dat we goede collega’s waren en elkaar met raad en daad bijstonden, waarschuwden voor gevaar en dezelfde doelen nastreefden. De normen en waarden waar ook hij voor stond zullen nooit wijken voor geweld.'

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.