• Showbizz

Bloedbonje tussen Tino Martin en Jannes!

Door Redactie
Bloedbonje tussen Tino Martin en Jannes!

Volkszanger Tino Martin denkt met weinig plezier terug aan zijn werkvakantie in Oostenrijk: hij kreeg in een restaurant in Westendorf een dusdanig harde klap op zijn neus dat hij met een bebloed gelaat afdroop. Aan Story vertelt een ooggetuige hoe Tino’s showbizzcollega Jannes hem vergeefs tot de orde riep. 

In werkelijkheid bleek het filmpje van Tino en de publicatie in een dagblad eerder die dag een poging te zijn om de situatie in zijn voordeel te doen draaien. Want volgens diverse ooggetuigen in restaurant Mesnerwirt – en dus niet in de Karat Bar, zoals in bepaalde media verscheen – gedroeg Tino zich echter als een ‘dronken gek’ die het danig aan de stok kreeg met een groepje Nederlanders dat daar op dat moment vakantie vierde. ‘In het restaurant zat een groepje mensen te eten, onder wie ook Tino’s collega-zanger Jannes,’ meldt een ooggetuige. ‘Toen Tino binnenkwam vroegen twee vrouwen uit dat gezelschap of ze met hem op de foto mochten. Zijn reactie daarop was bijzonder vrouwonvriendelijk. Dan moet je wel je buik inhouden, zei hij tegen een van beide dames. Na de foto nam Tino plaats bij Jannes en de rest aan tafel en begon hij steeds meer lawaai te maken. Het werd op den duur zelfs zo erg dat de eigenaar van het restaurant hem terechtwees. Die woorden leken weinig indruk te maken, want Tino ging verder met waar hij mee bezig was: vervelend doen en de mensen bij hem aan tafel beledigen. Zo schold hij een vrouw aan tafel volgens getuigen uit voor vies varken en beet hij haar toe: Je mag mijn poep opvreten. Dat was aan onze tafel zelfs hoorbaar. Vervolgens greep Jannes in. Je moet meer respect tonen, beet hij Tino toe.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 13 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Bloedbonje tussen Tino Martin en Jannes!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders