• Showbizz

Blauw Bloed-presentator bekent: ‘Ik had niets met het Koninklijk Huis’

Door Redactie
Blauw Bloed-presentator bekent: ‘Ik had niets met het Koninklijk Huis’

Met de presentatie van het royaltyprogramma Blauw Bloed beleefde Jeroen Snel zijn doorbraak op televisie. In Story doet Jeroen nu echter een bizarre bekentenis: ‘Ik had helemaal niets met het Koninklijk Huis of de koninklijke familie.’  

Al sinds 2004 presenteert Jeroen Snel (49) het EO-programma Blauw Bloed, waarin hij wekelijks zeer deskundig het royaltynieuws behandelt. En toch is Jeroen niet van jongs af aan geïnteresseerd in het wel en wee van de koninklijke families. ‘Nee, ik had helemaal niets met het Koninklijk Huis of de koninklijke familie,’ vertelt Jeroen aan Story. ‘Vroeger hing bij ons thuis de vlag uit op Koninginnedag en keken we op televisie naar de festiviteiten in het land, maar dat was het dan wel. Pas toen ik op een gegeven moment werd gevraagd voor Blauw Bloed, ben ik me in binnen- en buitenlandse royals gaan verdiepen en ben ik het leuk gaan vinden. Volgende maand vieren we alweer het vijftienjarig jubileum van het programma, dat zegt wel genoeg.’ Blauw Bloed was Jeroens doorbraak op televisie.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders