• Borsato

Bizarre uitspraken in oud fragment The Voice: 'Met mij hoeft ze niet naar bed'

Door Redactie
Bizarre uitspraken in oud fragment The Voice: 'Met mij hoeft ze niet naar bed'

De afgelopen weken was The Voice al regelmatig het onderwerp van de dag. Dat is nu alleen nog maar toegenomen, nu de uitzending van BOOS online staat. Social media gaat los en er duiken ook oude fragmenten van The Voice op. Zo ook een video met opvallende uitspraken van coaches Ali B en Marco Borsato. 

In dit fragment uit 2013 krijgt kandidaat Cheyenne Toney opvallend commentaar van de coaches.

Opvallend commentaar in The Voice

Trijntje geeft haar feedback: 'Ik ben heel benieuwd wat jij nog meer in je mars hebt. Kom dolgraag bij mij. Dan staan we samen op en gaan we samen naar bed, zingend.' Het publiek begint te lachen. Dan zegt coach Marco: 'Ik heb liever dat ze dat met mij doet'. Waarop Ali B zegt: 'Als je bij mij komt, hoef je niet met mij naar bed.' De uitspraken lijken over te komen als een grapje, maar achteraf zijn de uitspraken nogal vreemd.

Bekijk hieronder het fragment:

Bron video: Vk Mag

Uitzending BOOS

In de uitzending van BOOS doen verschillende vrouwen hun verhaal over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het RTL-programma. Daarin gaat het onder anderen over bandleider Jeroen Rietbergen. Hij zou seksuele opmerkingen gemaakt hebben naar verschillende kandidaten en zelfs een dickpick hebben verstuurd. Ook de naam van Borsato valt vaak. Volgens een aantal kandidaten is de zanger gek op billen en kon hij z'n handjes niet thuis houden, ook niet bij minderjarige kandidaten van The Voice Kids. In het anderhalf uur durende YouTube-programma, gaat het ook over rapper Ali B. Tegen hem is aangifte gedaan wegens verkrachting. 

Seksverslaving

Rietbergen gaf zijn fouten afgelopen week al toe en vluchtte naar het buitenland. Zijn woordvoerder, advocaat Peter Plasman, heeft vrijdag een bericht daarover van RTL Boulevard bevestigd. Waar Rietbergen heen is vertrokken, zegt Plasman niet. RTL Boulevard suggereert dat hij in een kliniek in Nashville zou zitten waar cliënten onder meer worden behandeld voor seksverslaving. Rietbergen was eerder in therapie toen hij een relatiecrisis had met zijn voormalige partner, Linda de Mol.

Bron: Vk Mag, ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.