Binnenkort weer nieuw seizoen van Massa is Kassa te zien

Door Redactie
Binnenkort weer nieuw seizoen van Massa is Kassa te zien

Het achtste seizoen is nog niet lang geleden begonnen en is op dit moment nog in volle gang. Maar een negende, nieuw seizoen is ook al onderweg! Peter Gillis heeft, ondanks alle tegenslagen, toch weer een nieuw seizoen van het programma binnengehaald.

Dit nieuwe seizoen zal in november al te zien zijn. Dat zegt Rob Goossens in RTL Boulevard.

Nieuw seizoen Massa is Kassa

Het lopende seizoen is vanwege Chateau Meiland op dinsdag te zien. Straks heeft dat programma een winterstop, dus zal het nieuwste seizoen van Massa is Kassa weer teruggaan naar de vertrouwde maandagavond.

Negatieve reacties

Sinds het begin van het seizoen dat nu op de buis te zien is, heeft het programma met name op Twitter veel negatieve reacties gekregen. Dit omdat men het 'belachelijk' vindt dat het programma met Peter Gillis, die zijn vriendin Nicol Kremers mishandeld zou hebben, nog steeds on air is. Door alle ophef van de afgelopen tijd hebben kijkers eigenlijk niet meer zoveel zin in het programma van Peter Gillis, zo lieten velen weten op het social media-platform.

Kritiek op Talpa

Vanaf het moment dat bekend werd dat Peter Gillis (60) zijn vriendin Nicol Kremers (32) zou hebben mishandeld, waren weinig mensen het nog eens met de komst van een nieuw seizoen van het programma Massa is Kassa. Talpa deed uiteindelijk niets met de kritiek en een aantal weken terug was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op televisie te zien. Door de aankondiging van weer een nieuw seizoen laat Talpa weten nog steeds niets te doen met de kritiek. Zij gaven eerder aan dit als 'privékwestie' te zien.

Bron: Superguide | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.