Binnenkijken bij Yolanthe Cabau in het zonnige Los Angeles

Binnenkijken bij Yolanthe Cabau in het zonnige Los Angeles

Yolanthe Cabau heeft de tijd van haar leven in het zonnige Los Angeles. Regelmatig flaneert ze over de straten van de grote stad of geniet ze bij het zwembad. Toch is de actrice ook nog wel eens 'thuis' maar van haar interieur en huisje zien we niet veel op Instagram. Tot nu!

Penthouse in Los Angeles

De Nederlandse actrice huurt een luxe penthouse voor wel 5500 euro in de maand, dat meldt de website DenD. Een fiks bedrag, maar Yolanthe krijgt er dan ook veel voor terug.

Luxe optrekje

De website DenD beschrijft het complex in detail: 'Verdeeld over twee verdiepingen beschikt het luxe optrekje over drie slaapkamers, drie badkamers en een mega keuken. Het complex beschikt ook over een zwembad.' Die hebben we dan waarschijnlijk wel eens op een foto voorbij zien komen, aangezien de temperaturen in Los Angeles altijd zo hoog zijn dat een frisse duik niet kan ontbreken. Hier kun je met eigen ogen zien hoe Yolanthe in het warme Amerika vertoeft. 

Verhuizen naar LA

Na een sprookjeshuwelijk in 2010 gingen Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau na net minder dan 10 jaar uit elkaar in 2019. Daarna stond ze in het middelpunt van de aandacht en dat vond de actrice niet altijd leuk. Om die reden besloot Yolanthe ook samen met zoontje Xess Xava haar koffers te pakken en naar Los Angeles te vertrekken. 'Dus gingen Xess en ik naar LA, waar we weer de kleine dingen kunnen doen die voor andere mensen heel normaal zijn. Naar het park, het strand, de supermarkt.' Een goede keue voor de presentatrice die daar volledig zichzelf kon zijn. 'Ik kan daar met een knot in naar de speeltuin, lekker met Xess dollen, zonder na te denken of iemand daar iets van vindt. Niemand weet daar wie we zijn. Dat is vrijheid', aldus Yolanthe. Buiten genieten met haar zoontje is ze ook druk bezig met acteerles van de bekende coach Ivana Chubbuck. 

Bron: Superguide  | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.