Billy moet Utopia weer verlaten

Billy moet Utopia weer verlaten

Billy Bakker moet Utopia weer verlaten. Ze werd dinsdag geëlimineerd door de overige Utopianen, zo was te zien op de livestream van het programma. Deze week ging de strijd tussen Billy en Fay. Beide dames werden maandag genomineerd voor de eliminatie. Dinsdag werd er gestemd. De eindstand werd vier stemmen voor Fay en drie voor Billy.

Euforisch

Kunstenares Billy Bakker (35) was een van de eerste inwoners. Ze arriveerde op oudejaarsdag 2013 op het terrein en vertrok in oktober 2014 nadat haar geliefde Ruud werd weggestemd. Billy maakte in de zomer van 2016 haar rentree. "Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik nog niet klaar was in Utopia. Ik heb er echt van genoten dat ik terug mocht komen. Ik was euforisch", zei ze over dat moment.

Verantwoordelijkheid

Dinsdag reageert ze berustend op de beslissing van medebewoners. "Ik heb keuzes gemaakt en daarvoor moet ik de verantwoordelijkheid nemen", zei ze. Het huidige Utopia stopt. De Utopianen wonen nog tot de finale op vrijdag 1 juni in de loods. Het realityprogramma maakt daarna meteen een doorstart op een nieuw stuk land en met aanvankelijk vijf inwoners. Het programma trekt elke dag gemiddeld 600.000 kijkers.

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Billy moet Utopia weer verlaten

Beeld: SBS | (ANP)