• Liefde

Bijzonder: Zwangere Kim Feenstra deelt echofoto

Door Redactie
Bijzonder: Zwangere Kim Feenstra deelt echofoto

Kim Feenstra (34) kan haar geluk niet op met haar eerste zwangerschap. Het model houdt haar fans op de hoogte van alle babyperikelen, waaronder een bijzondere echofoto. 

'En ondertussen groeien we lekker door', schrijft ze bij de echofoto op Instagram Stories. De echo is drie dagen geleden gemaakt. Ondertussen worden er grote voorbereidingen getroffen voor de komst van de baby. Het huis van het model en haar vriend Stanley wordt verbouwd. Als alles af is, zijn ze ook écht klaar voor de kleine spruit.

Aankondiging

Eind mei deelde Kim in een lieve videocompilatie dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Haar babybuik is al lekker aan het groeien.

Niet vanzelfsprekend

Het was voor Kim niet vanzelfsprekend dat ze zwanger zou worden, want in de documentaire Life Of Kim vertelt ze eind 2019 nog dat het voor haar niet mogelijk is om op natuurlijke wijze zwanger te raken. Ze vertelt ook dat zij en Tailor: 'We leven in een wereld waarin superveel mogelijk is als het gaat om kindjes krijgen. Gelukkig heb ik een partner die mij door dik en dun overal doorheen sleept.'

Een zegen

Het topmodel voelt zich nu heel goed, ook al heeft ze een aantal lastige weken achter de rug. 'Ik heb me de eerste weken echt heel beroerd gevoeld. Ik kan het soms nog niet geloven dat ik zwanger ben. We beseffen echt allebei dat dit een zegen is, omdat ik niet op een natuurlijke manier zwanger kan worden. We genieten er echt van', aldus het model in RTL Boulevard.

Bijzonder: Zwangere Kim Feenstra deelt echofoto

Beeld: Peter Smulders / Instagram Stories

Bijzonder: Zwangere Kim Feenstra deelt echofoto

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.