• Liefde

Bijzonder: Rapper Ronnie Flex heeft dochtertje zelf aangepakt tijdens bevalling

Door Redactie
Bijzonder: Rapper Ronnie Flex heeft dochtertje zelf aangepakt tijdens bevalling

In zijn eigen Videoland-serie vertelt Ronnie Flex in detail over de geboorte van zijn tweede dochtertje samen met Demi de Boer. De vader was een belangrijk onderdeel van de bevalling: hij bracht zijn eigen kindje ter wereld. 

En dat was een bijzondere ervaring voor de rapper. 

Schrikmoment 

'Ze zeiden tegen me, je moet hier komen met je handen komen om haar eruit te halen'. Daar schrok Ronnie opeens wel erg van. 'Maar alleen haar hoofd is daar, ik ga toch niet aan haar nek trekken', zegt hij lachend als hij terugdenkt aan de bevalling.

Buiten zichzelf treden 

Toch is hij blij dat hij heeft geluisterd. 'Toen op een gegeven moment heb ik haar gepakt en bij Demi neergelegd', aldus de kersverse papa. Hij vervolgt: 'Ik heb het wel meegemaakt, maar het was alsof ik een beetje buiten mezelf trad'. 

De tekst gaat door onder de post.  

Gezinnetje

Voor Demi is dit haar eerste kindje. Voor de 29-jarige Ronnie is de nieuwe baby zijn tweede dochter. In december 2018 kreeg hij samen met zijn inmiddels ex-vriendin Wafae, ook bekend als dj Wef, dochter Nori. Hij weet ondertussen goed hoe hij de vaderrol moet vervullen. 'Ik heb de smaak helemaal te pakken gekregen met mijn oudere dochter. Ik moet zeggen dat ik het in het begin nog wel wennen vond, misschien omdat het mijn eerste kindje was', vertelde de rapper. 'Op dit moment vind ik het zo leuk en ligt het me zo lekker. Lekker broodjes smeren in de ochtend, ophalen en brengen naar de crèche, spelen met de barbies. Ik vind het allemaal top. Dus ik ben ook blij dat ik weer een dochtertje krijg, want ik weet nu al een beetje hoe het gaat.'

Reactie opa De Boer

'Ik heb het mijn vader eigenlijk als een van de eersten verteld. Ik heb eigenlijk mijn zus het werk laten doen. Ik zei: "Vertel jij het maar"', vertelde Demi over haar zwangerschap in de 538 Ochtendshow met Frank Dane. 'Ik was er niet en toen gingen ze me facetimen, maar ik was op een plek waar ik niet goed kon opnemen. Toen ging mijn vader me appen en toen zei hij: "Wat hoor ik nou!? Als jij gelukkig bent, dan ben ik ook heel blij voor je!" Hij vindt het helemaal leuk.' Na de geboorte poseerde Ronald ook enorm trots met zijn pasgeboren kleindochter.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.