Bijna miljoen kijkers voor nieuwkomer I Can See Your Voice

Door Redactie
Bijna miljoen kijkers voor nieuwkomer I Can See Your Voice

De eerste aflevering van de nieuwe RTL-show I Can See Your Voice heeft donderdagavond bijna een miljoen kijkers getrokken. Dat blijkt uit de vrijdag gepubliceerde cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

In de show moeten zes kandidaten alles uit de kast halen om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen. In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. In de eerste aflevering moesten de zusjes van OG3NE een oordeel vellen.

Zevende plek

I Can See Your Voice staat op de zevende plek in de lijst van best bekeken programma's. De best bekeken programma's waren allemaal traditionele kijkcijferhits als het Journaal (2,2 miljoen kijkers), De beste zangers (1,6 miljoen kijkers) en Chateau Meiland (1,3 miljoen kijkers).

Bron: ANP | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.