Big Brother's Theo speelde deels een rol: 'Ik heb van mezelf verloren'

Door Redactie
Big Brother's Theo speelde deels een rol: 'Ik heb van mezelf verloren'

Theo (54) besloot gisteren zelf Big Brother te verlaten. En dat de deelnemer een nogal opvallend figuur was, dat moge duidelijk zijn. Toch geeft hij nu zelf toe dat zijn optreden in het huis deels een act was.

'Terror Theo' laat weten via Instagram: 'Ik kon maar van één iemand verliezen en dat was van mezelf en dat is ook gebeurd. Ik heb van mezelf verloren.' Hij werd namelijk niet naar huis gestemd door zijn mede-kandidaten, maar besloot zelf op te stappen.

Spijt

Theo legt uit dat hij steeds ongelukkiger werd. 'En dan ben ik bang dat ik uitspraken doe die ik zeker niet meen. Spijt van het spel heb ik niet, hoe ik gespeeld heb, zeker niet. Spijt van sommige uitspraken, dat ik mensen gekwetst heb. Ja, dat heb ik zeker.' Zo noemde hij de deelnemers een 'stelletje homo's, toen Theo vond dat ze beter hun best moesten doen. Zoiets zou hij nooit gezegd hebben buiten het huis.

Deels gespeeld

Theo vervolgt: 'Het was ook een Theo die deels gespeeld was, en dat was Theo die heel hard was, schelden, dat allemaal.' Hij denkt dan ook dat hij de rol die hem ver moest brengen om winnaar te worden, goed speelde. 'Maar ik was blij dat ik die op het einde los kon laten. Het werd een struggle voor mij. Op het moment dat ik het huis uitstapte, voelde ik bevrijding. Ik ben buiten het huis gelukkiger dan in het huis. En ik ga altijd voor geluk.'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.