Bibi helemaal klaar met moedermaffia: Breijman plaatst geweldige tekst en nóg hilarischere foto’s

Door Redactie
Bibi helemaal klaar met moedermaffia: Breijman plaatst geweldige tekst en nóg hilarischere foto’s

Afgelopen weekend ging Bibi Breijman (29) een blokje om met haar dochter, waarvan de vlogger een vrolijke foto deelde via Instagram. Waar ze kon rekenen op een hoop ‘oooh’s’ en ‘aaah’s’, moest de moeder van Teddy het helaas ook ontgelden.

De moedermaffia van Instagram vonden het namelijk absoluut niet kunnen dat de dreumes een mondkapje droeg. De vriendin van Waylon (40) had toen al een rake reactie klaar, maar rekent nu opnieuw – op hilarische wijze – af met haar volgers die ongevraagd advies geven.

Kritiek moedermaffia op Bibi Breijman

Toen Bibi een paar dagen geleden een selfie met Teddy deelde waarop zowel moeder als dochter een mondkapje droeg, kreeg de brunette bakken kritiek over zich heen. Volgens de moedermaffia die zich onder de post verzamelde, zou een mondkapje 'uiterst ongezond' zijn voor kinderen en het zou Teddy zelfs 'schade' toe kunnen brengen. Nu, een paar dagen later, steekt Bibi de draak met al die ‘bezorgde’ volgers.

Gehoorbeschadiging?

Met een hilarische foto richt Breijman zich tot de moedermaffia. Op het kiekje is te zien hoe zij en Teddy een luier om hun hoofd dragen. 'En krijgen kinderen hier dan een gehoorbeschadiging van maffies?', schrijft Bibi bij de foto. Ze sluit af met: '#shoutoutnaarallecomplotgekkiesennatuurlijkdemoedermaffia”.'

Goeie comeback

Volgers van Bibi kunnen wel lachen om de kiekjes en vinden het een perfecte comeback van de vlogger. 'Hoppa! Zo ga je om met mensen die ongevraagd hun mening uiten! Heerlijke foto', luidt een van de vele reacties. 'Niet te veel lachen met je kind! Straks krijgt ze het nog aan haar hart', schrijft iemand vol sarcasme.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Niet de eerste keer

Het is zeker niet de eerste keer dat Bibi de moedermaffia van Instagram op haar dak krijgt. Pas toen Teddy een paar maanden oud was, kon ze al rekenen op een stroom aan negatieve reacties, omdat haar dochter verkeerd in haar draagzak zou zitten. Een paar maanden later was het weer raak, toen Bibi en haar gezin op vakantie waren in Portugal. Ook toen had ze een geweldige reactie klaar voor iedereen die ongevraagd advies kwam geven.

Relatie Bibi en Waylon

Bibi en Waylon leerden elkaar in 2017 kennen tijdens de opnames van It takes two, waarna de vonk al gauw oversloeg. Op 24 november 2018 werd hun liefde bekroond met een dochter, genaamd Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie.

Tweede kindje?

Hoewel Breijman dolgelukkig is met haar dochter, is haar grote droom toch wel echt een groot gezin. Toch heeft de brunette daar bewust nog even mee gewacht. 'Ik wil eerst nog even van Teddy genieten. We zijn niet bewust met een tweede bezig, want ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel', vertelde ze eerder. 'Ik heb een zware zwangerschap gehad, ik ben vijf maanden heel misselijk geweest. Ik zou het heel erg vinden als ik weer zo ziek zou zijn met een jong kind thuis.'

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.