Bibi Breijman reageert op naaktfoto's Waylon: 'Jaloezie kennen we niet'

bibi waylon teddy video

Waylon en Bibi Breijman vormen een hecht gezinnetje. Toch betekent dat niet dat de zanger geen aandacht meer krijgt van andere vrouwen. Sterker nog, de rockster ontvangt regelmatig naaktfoto's. 

Bibi laat in een interview met Linda.Meiden weten dat dit haar weinig doet. 'Jaloezie kennen we niet', begint de vlogster. 'Terwijl hij genoeg foto’s ontvangt met blote borsten en vrouwen die ranzig-creatief zijn met dildo’s.'

Begrip

Omdat ze allebei een beetje in hetzelfde vak zitten, is er veel begrip van beide kanten. Maar het is niet zo dat Waylon niet reageert op deze vunzige verzoeken. 'Daar zegt-ie dan wat van, omdat het voor hem vies voelt. Wij zitten nu juist in een roze bubbel.'

Zoon

De kleine Teddy Bijkerk werd op 26 november geboren. Dit is het eerste kindje van Waylon en Bibi. De zanger heeft al een tienerzoon uit een eerdere relatie.

Bibi Breijman reageert op naaktfoto's Waylon: 'Jaloezie kennen we niet'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders