• Liefde

Bibi Breijman deelt zoet kiekje met dochtertje Teddy: 'Ochtenden achter de duinen'

Door Redactie
Bibi Breijman deelt zoet kiekje met dochtertje Teddy: 'Ochtenden achter de duinen'

Samen wakker worden, is natuurlijk altijd leuker dan alleen. Bibi Breijman (29) ontwaakt met dochtertje Teddy en deelt daarvan een zoet kiekje op Instagram.

Het meisje kijkt guitig de camera in en is aan haar haartjes te zien inderdaad pas net uit bed. 'Ochtenden achter de duinen ❤️', schrijft Bibi dan ook bij het plaatje.

Smelten 

Ook volgers smelten bij het zien van het moeder-dochtermomentje. Zowel Patricia Paay als Chantal Janzen laat een hartje achter onder de posts. Een andere volger merkt op: 'Wat zijn jullie allebei prachtig?✨?.' Ook ziet iemand wel de gelijkenis met papa Waylon. 'Wat leuk, hier lijkt ze ook op haar vader ?', is te lezen.

Gezinsuitbreiding?

Het koppel is natuurlijk dolgelukkig met dochtertje Teddy, maar komt er binnenkort gezinsuitbreiding? Nu nog even niet, zo vertelde het koppel aan RTL Boulevard. 'Tuurlijk hebben we het over gezinsuitbreiding. We hadden het er van de week nog over', aldus Waylon. Bibi vult aan: 'Je eierstokken rammelen al sinds je moeder en vader bent.'

Genieten

'Maar het kost veel tijd', vervolgt Breijman. 'Ik wil alle tijd nog even bewaren om er echt voor Teddy te zijn en echt optimaal te genieten. (...) Gewoon ons werk kunnen doen zonder dat je alles tegelijk doet en niet geniet.'

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.