• Showbizz

Bibi Breijman deelt alleszeggende post: 'Er is geen ruimte meer voor haat'

Door Redactie
Bibi Breijman deelt alleszeggende post: 'Er is geen ruimte meer voor haat'

Sinds dat Waylon toegaf te zijn vreemd gegaan tijdens de zwangerschap van vriendin Bibi Breijman, heeft de influencer niet veel van haar laten horen. Ze plaatste vooral liefdevolle kiekjes van haar twee kinderen Teddy en Chester. Waylon kwam in dit plaatje niet meer voor. En dat lijkt zo te blijven. Want Bibi doet voor het eerst haar mond open op Instagram over hoe ze de afgelopen periode heeft ervaren en... hoe ze de toekomst voor zich ziet. 

De influencer begint haar post met een selfie genomen in de spiegel waar baby Chester in haar armen ligt. 'Hoe dan ?!…', schrijft ze er verbaasd bij. 'Het consultatiebureau zegt dat deze 10 weken oude baby vandaag boven de gemiddelde groeicurve is uitgestegen? Ik hoor jullie denken: een bovengemiddeld grote baby, is die wel echt van jou? Heb jij dat gedaan? Jij met niet bepaald de lengte van sneeuwwitje maar eerder van die andere 7..'

Reuzenbaby

Ze vervolgt haar verhaal en lijkt daarin al een korte eerste sneer uit de delen. 'In een kraamperiode vol heksen en giftige appels? Ja mensen, het lijkt merkwaardig maar het is me dus wel degelijk gelukt om een reuzenbaby gezond af te leveren.

Mannen en poezen

Maar haar verhaal bevat een twist. Naast een foto van haar met Chester in haar armen, komen ook plaatjes van dochtertje Teddy voorbij. Breijman vertelt openhartig over haar kraamtijd. 'Het was dan ook een liefdevolle en leerzame kraamtijd', aldus de kersverse moeder. 'Daar waar mannen door hun hormonen soms niet verder komen dan poezen, veranderen vrouwen in leeuwinnen!'

Mijn leven, mijn keuzes

Bibi's verlof komt bijna tot een eind. Tenminste, dat vindt ze zelf. 'Want er moet ook gewerkt worden om mijn reus te kunnen blijven voeden.' Ze gaat door: 'Ik ga deze periode dus achter me laten en vooruit kijken. Iedereen heeft zijn plasje kunnen doen en zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet, maar uiteindelijk blijft dit ook vooral mijn leven en blijven het vooral mijn keuzes. Er is geen ruimte meer voor haat enkel nog voor knuffels ❤️' Bibi sluit haar alleszeggende post af met: 'Deze twee zijn alles ??', hoogstwaarschijnlijk verwijzend naar haar twee kindjes op de foto's.

Bibi had de reacties onder haar post eerst uitgezet. Daarna plaatste ze het bericht opnieuw, ditmaal met de mogelijkheid tot beperkte opmerkingen. Het bericht wordt in de eerst paar minuten al massaal geliked. Zo ook telkens door Waylon. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.