• Liefde

Bibi Breijman aangekomen in laatste trimester en showt prachtige babybuik

Door Redactie
Bibi Breijman aangekomen in laatste trimester en showt prachtige babybuik

Bibi Breijman is zwanger en dat kun je zien! De influencer is inmiddels aangekomen in het derde en laatste trimester en deelt vol trots haar groeiende babybuikje. 

Al een aantal weken is Bibi Breijman samen met Waylon en dochter Teddy op vakantie op het zonnige Bonaire. Daar geniet het gezinnetje van nu nog drie voordat er een tweede kleine spruit bijkomt. Vooral Bibi kan in volle rust van haar zwangerschap genieten.

Bolle babybuik 

Na al wat lieve kiekjes te hebben gedeeld van dochtertje Teddy die ook de tijd van haar leven lijkt te hebben, is het nu Bibi die in het middelpunt staat. In een vrolijke groene zomerjurk poseert de influencer voor de camera. Haar al flinke ronde babybuik piept met gemak door de wijdvallende jurk heen en volgers vinden het prachtig. 'Prachtig! En jij ook!', valt er te lezen. 'Wauw wat ben mooi zwanger zeg ?', laat een andere volger achter onder de post. Weer iemand anders schrijft: 'Mooi buikje ? staat je goed zwangerschap! ?' En natuurlijk laat Waylon ook van zich horen.

De tekst gaat verder onder de post.

HG

Hoewel de influencer ook tijdens deze zwangerschap met heftige complicaties te maken heeft gehad, gaat het nu gelukkig weer goed. 'Het is ongelooflijk, maar het is ineens gestopt. Ik gebruik zelfs geen medicijnen meer. Op een gegeven neemt je placenta het over, en dan neemt het hormoon dat HG veroorzaakt af. Denk ik. Zoiets. Ik weet het ook niet precies. Ik weet alleen dat het heel fijn is dat ik nu alleen nog last heb van gewone ochtendmisselijkheid, zoals alle zwangere vrouwen', aldus Bibi. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.