Beyoncé werkt aan een Netflix-documentaire

Door Redactie
Beyoncé Netflix-documentaire

Beyoncé is nét klaar met het afronden van de vertolking van Nala in de Disney live-action film van The Lion King of ze is alweer druk in de weer met twee nieuwe projecten. De zangeres zou momenteel bezig zijn met nieuwe muziek en een Netflix-documentaire.

Verschillende bronnen hebben aan Us Weekly verteld dat de zangeres dit jaar nog een paar nieuwe nummers zal uitbrengen en momenteel met Netflix samenwerkt voor een documentaire over haar historische optreden op Coachella vorig jaar. Toen was ze namelijk de allereerste donkere vrouw ooit die mocht optreden als hoofdact op het populaire muziekfestival in Californië.

Album

"Beyoncé heeft niet een volledig nieuwe album, maar ze neemt een paar nieuwe nummers op voor een deluxe album vol met oude nummers", zegt een bron.

Haar nieuwe muziek zal haar eerste nieuwe soloalbum worden sinds het iconische album Lemonade uit 2016. In 2018 bracht Queen B samen met haar man Jay-Z hun langverwachte gezamenlijke album Everything Is Love uit, tijdens hun On the Run II-stadiontour.

Documentaire

Wanneer haar documentaire op Netflix uitkomt, is nog niet bekend. Naar verwachting zal het echter niet lang meer duren, want de nieuwe editie van Coachella start volgende week vrijdag op 12 april.

Beyoncé zou eigenlijk in 2017 optreden tijdens Coachella, maar was op dat moment hoogzwanger van haar tweeling Rumi en Sir en moest het een jaartje uitstellen. 

"Ik ben zo blij dat ik hier ben. Ik zou vorig jaar op Coachella optreden, maar uiteindelijk raakte ik zwanger - godzijdank! Dus ik had tijd om te dromen en te dromen en te dromen met twee prachtige zielen in mijn buik. Bedankt allemaal, dat jullie dit met mij gedeeld hebben. Ik hoop dat jullie hebben genoten van de show", zei ze tijdens haar Coachella-set vorig jaar.

Beyoncé werkt aan een Netflix-documentaire

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle, Us Weekly | Beeld: ANP