Bevestigd: Maxime Meiland en man Leroy gaan alweer verhuizen

Door Redactie
Bevestigd: Maxime Meiland en man Leroy gaan alweer verhuizen

De geruchtenmolen draaide alweer een tijdje overuren, en dit keer ging het om een eventuele verhuizing van Maxime Meiland en haar gezin. Zij en Leroy zouden namelijk een oogje hebben op een nog groter huis. Toch was het allemaal nog niet zeker, totdat moeder Erica dat woensdagavond bevestigde.

Aan Shownieuws liet 'Eer' weten dat Maxime en Leroy inderdaad bezig zijn met het kopen van een nieuw huis.

Maxime en Leroy gaan verhuizen

Volgens geruchten zou het gaan om een nog grotere villa dan Maxime en Leroy nu al hebben. Het zou gaan om een nieuw stulpje met zes slaapkamers, vier badkamers en een zwembad. Klinkt heerlijk. Of dit ook echt zo is, is nog niet duidelijk. Erica gaf namelijk geen antwoord op de vraag om welke woning het gaat.

Verhuizing kantoorpand

Verhuizen lijkt ondertussen een leuke hobby te zijn geworden voor de familie Meiland, want dit is in korte tijd alweer de zoveelste verhuis-aankondiging. Het gaat dit keer niet om Erica en Martien, want die zijn ontzettend blij met hun huidige pand in Noordwijk. Wel gaat de familie afscheid nemen van hun kantoorpand. Martien, Erica en Maxime besloten bij hun terugkeer naar Noordwijk dat ze werk en privé meer moesten gaan scheiden.

Verbouwing

De oplossing was een kantoorpand waar de drie gezamenlijk konden gaan werken. Erica om mails te beantwoorden, Maxime om haar kinderkleding te verkopen en Martien om zijn sjalencollectie in te pakken. De verbouwing van het pand was - natuurlijk - ook onderdeel van de serie. Maar; de Meilandjes pakken hun spullen weer in en gaan verkassen.

Top kantoor

Op Instagram deelt Maxime een oproepje. 'Wij vertrekken uit ons top kantoor in Noordwijkerhout. Ben jij nog opzoek naar een huur pand? Check de link', aldus Maxime. Ondanks het 'top pand', vertrekken de Meilandjes dus toch. Waar de familie nu gaat werken of wat de andere plannen zijn, is nog niet bekend.

Miskoop

Blijven de Meilandjes dan dit keer wel echt voor meer dan een jaar in hun Noordwijkse stulpje wonen? Als het aan Martien en Erica ligt wel. Maar tijdens de verhuizing merkten dochters Montana en Maxima al wat op. De verhuizing bracht namelijk ontzettend veel chaos met zich mee. Terwijl de verhuizers nog met zware bedden en kasten zeulen, besloot de familie de boel al in te richten. Dat ging zeker niet zonder slag of stoot. Toen de bank eindelijk een plek had gekregen, sprak het gezicht van Martien boekdelen. 'Het heeft wel wat', probeert Montana nog. 'Nee het is vreselijk', zeggen Martien en Maxime in koor. Er valt maar één conclusie te trekken aan het einde van de dag. 'Ik denk dat het het beste is om te gaan verhuizen', aldus Montana. Daar is zus Maxime het mee eens: 'Toch een miskoop.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.