• Liefde

Bevestigd: Amanda Balk heeft relatie met déze miljonair

Door Redactie
Bevestigd: Amanda Balk heeft relatie met déze miljonair

Story kon het begin dit jaar al melden, maar nu mag de hele wereld het weten: Amanda Balk is weer gelukkig in de liefde! De voormalig realityster is gevallen voor een miljonair, bevestigt haar management.

Na geruchten op diverse roddelkanalen, bevestigt haar manager dat Amanda een nieuwe relatie heeft. 'Ik weet dat Amanda dit geluk nog even voor zichzelf probeerde te houden. Maar ik ben persoonlijk, na het afgelopen jaar, ontzettend blij dat er een nieuwe liefde in haar leven is.'

Miljonair

Amanda is dolgelukkig met Quote 500-lid Edward Hollander uit Valkenswaard. Met hem hoeft ze zich nooit meer zorgen te maken over rekeningen: Edward heeft een geschat vermogen van 340 miljoen euro.

Stabiel

De manager is enthousiast over Amanda's nieuwe liefde. 'Hij is stabiel, ze zijn ontzettend verliefd en hij is een goede vader, en dat laatste is vooral een aanwinst in het leven van de dochter van Amanda. Eind goed, al goed.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.