Bettina Holwerda neemt volgers mee door memory lane en spreekt jongere zelf streng toe

Door Redactie
Bettina Holwerda neemt volgers mee door memory lane en spreekt jongere zelf streng toe

Bettina Holwerda (43) neemt haar Instagram-volgers mee terug in de tijd. 'Hé lekkere poedel van me, oftewel 13(?)-jarige Bettina', begint Holwerda onder haar Instagram post, wat eindigt in een brief aan haar jongere zelf. 

Bettina schrijft bij haar throwback een aantal belangrijke levenslessen. 'Was dat nou wel zo slim: permanent nemen in de tijd dat ook de strakgelakte kuif in was?' schrijft de actrice jolig. Haar jongere zelf blijft niet bespaard, want ze vertelt zichzelf nadrukkelijk dat deo geen overbodige luxe is en dat Apfelkorn echt géén appelsap is. 'Het is hartstikke begrijpelijk dat je heel opzichtig met tampons in je tas rondloopt op school, om te verbloemen dat je als enige uit de klas die dingen (nog lang) niet nodig hebt', aldus Holwerda.

Liefdesboodschap 

Ook heeft de actrice nog een belangrijke boodschap voor zichzelf op het gebied van liefde. 'Dit ga je vreselijk vinden', dekt Bettina zichzelf in. 'Je gaat niet met Robbie Williams trouwen en je gaat ook niet bij Michael Jackson op Neverland wonen. Oh en George Michael is gay.' Natuurlijk refereert ze ook nog even naar haar partner Jim Bakkum (35). 'Jij en je toekomstige man, die nu 4 is, hebben over 30 jaar een fantastisch leven.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.