Bestel kaartjes voor 'De Grote Drie' met gratis upgrade!

Door Redactie
Bestel kaartjes voor 'De Grote Drie' met gratis upgrade!

Afgelopen weekend is op 84-jarige leeftijd actrice, cabaretière en zangeres Adèle Bloemendaal overleden. Adèle Bloemendaal was ruim een halve eeuw actief in het theater en op televisie. Ze speelde vaak volkse Amsterdamse types en kenmerkend waren haar nasale stemgeluid en haar volle schaterlach. 

Extra bijzonder is daarom De Grote Drie-musical, vanaf februari te zien in de Nederlandse theaters. Een show waarin 3 grootheden samenkomen. Want stel je eens voor dat Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong samen een programma zouden maken: een show rond hun grootste successen…

Drie vedettes

De échte drie vedettes bij elkaar brengen, dat kan helaas niet meer. Daarom brengen drie top-actrices de gouden stemmen van 'De Grote Drie' nu terug op het toneel. Natuurlijk met hun mooiste repertoire, maar ook met hun vertrouwde nukken en streken. Je ziet de diva's tijdens de heftige voorbereidingen en bij hun turbulente reis naar het verre buitenland.

Een hilarisch samenzijn van drie grande dames, met een hoofdrol voor hun mooiste liedjes als 'Dobbe, Dobbe Dobbe', 'Ik hoef alleen maar even zo te doen',' Wat heb je gedaan, Daan', 'De vleselijke woning', 'Het is over', ' Wat voor weer zou het zijn in Den Haag', 'De Wandelclub' en 'Roll another one'. Met een live orkest brengen de drie een concert dat we nooit zagen, maar toch érg hebben gemist.

Gratis upgrade

De Musical & Theater Club biedt vanaf vandaag kaarten met een gratis rang-upgrade aan voor De Grote Drie. Een mooi eerbetoon naar aanleiding van het trieste nieuws van afgelopen weekend. Klik op deze link voor meer informatie.