Beschuldigingen Gordon zitten Gerard nog altijd dwars

Door Redactie
Beschuldigingen Gordon zitten Gerard nog altijd dwars

Hoewel de twee wel weer 'gezellig' samen in de jury zitten van The Voice Senior, betekent dat niet dat het koek en ei is tussen de twee. Sterker nog, Gerard geeft aan dat ze voor hem ook geen hele goede vrienden meer hoeven te zijn.

Joling doet een boekje open in het programma Ellen & Naomi: 24 uur mandekking. Hij wil niet zeggen dat het nooit aan hem heeft gelegen, maar de zanger was wel verbijsterd dat Gordon hele gekke dingen schreef over hem. Gerard herkende zichzelf hier niet in en vond dit ongelofelijk jammer. 

Pijn

Op de vraag of deze beschuldigingen geen pijn deden bij Joling, antwoordt Gerard dat hij weet wat Gordon allemaal doet. 'Als je weet met hoeveel mensen hij ruzie heeft in het vak en gehad heeft, dan denk ik, wat moet ik er nu nog over gaan zeggen.' Waar dat vandaan komt? 'Ik denk dat hij ongelofelijk jaloers is, niet alleen op mij, maar op hoeveel mensen. Het is ook nooit goed. Als je nooit blij bent of tevreden, dan houdt het ook nooit op. Dat is een hele slechte eigenschap.' 

'Vervelend, moeilijk mens'

En dat vindt Gerard zelf ook zonde, want de twee hebben wel veel met elkaar gelachen. 'En het is ook succesvol, ik wil ook de goede dingen zeggen. Want ik heb onder tafel gelegen van het lachen. Maar het is een heel vervelend, moeilijk mens.' 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beschuldigingen Gordon zitten Gerard nog altijd dwars

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP